Sakta men säkert..

..börjar saker och ting komma på plats. Såhär ser "datorhörnan" ut för tillfället:)



Sedan hade hyresgästen innan oss lagt in trall(?!) i badrummet. Kan säga att Jimmie gjorde ett hästjobb med att ta bort trallen och skura upp golvet, efter 2h i klorinångor undrar man ju om stackars karln har nå hjärnceller kvar.. La iaf ut den där det passar bättre - på balkongen - sen fanns det gammal trall redan till halva balkongen som vi skurat upp och lagt ut (på den korta delen bakom dörren). Resultatet blev rätt bra (mkt bättre än skitig betong!) eller vad tycks?? Observera även nygrillen från Jula för 49 kr, och torkstället från Classe - ett måste när man har egen tvättmaskin!! Såå skönt :) (tänk bort lådorna som ska kastas)



'

Kommentarer
Postat av: Malle

Mycket fint, det kanske är på trallen jag får sova ;) Nejmen slit inte ut er bara, ni har ju en hel massa tid på er att fixa läggan :)

2010-08-31 @ 11:02:02
Postat av: Jenko

Haha jo i en bananlåda ;) Nämen du har ju en plats på soffan, det har visserligen Ellen också men ni får slåss om den om ni kommer hit samtidigt ;) hihi



Nu har vi ändå fixat en hel del. Sen är det ju en massa saker som ska fixas/köpas innan vi känner oss helt nöjda.. men det blir allteftersom :)



Kom snart!

Puss <3

2010-08-31 @ 14:37:12
Postat av: Malle

Hehe, jag kan komma och tänka på en massa platser att sova på, jag lovar. Badrumsgolvet, under köksbordet haha jag somnar överallt ;)

2010-09-06 @ 22:20:29
Postat av: Jenko

Malin, vi har inget köksbord! ;p hahahah

2010-09-06 @ 22:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0