Premiär..

..av den nya bloggen. Adress är JenOhm.blogspot.com :) Var igår inte klar med den men blev så inbiten att jag gjorde den klar igårkväll/natt, så nu kommer jag att blogga på den i framtiden! :)

MOROTSKAKA!

Kan ju vara det godaste fikabrödet som finns! Bia insisterade på att vi skulle baka morotskaka nu när jag kom hem och i eftermiddags tog vi tag i saken.. och jag säger då det. FY BUBBLAN VAD GOTT DET BLEV! :D Och det bästa av allt, jag känner mig såå förtjänt av den efter mina två träningspass idag. På förmiddagen blev det gå/joggingsväng på Ormberget å nu på kvällen passade jag och pappa på att simma 50 längder i gammelstads badhus under Bias innebandyträning.



Sen har jag även en annan sak att säga och det är att jag kommer att avsluta den här bloggen för att starta en ny på en annan bloggportal. Detta för att det är lättare att uppdatera via mobilen på den nya portalen. Här måste man skicka sms, vilket kostar pengar och om man vill ha med en bild krävs mms, vilket kostar ännu mer pengar! På den andra portalen räcker det med ett mail (vilket är gratis) för att lägga upp inlägg med både text och bild :) Men jag kommer att lägga upp den nya adressen när den är klar och börjar användas. Så blir kvar här ett tag iaf..

Mycket som händer...

...just nu, men det orkar jag inte skriva om i denna stund. Är iaf hemma i Luleå nu och ikväll har vi varit på hockeymatch. Helt sjuuukt hur mkt jag har saknat att gå och se på hockey! Simpelt och kanske inte nån big deal kan tyckas. Men jag kände mig nästan rörd när jag återigen fick kliva in i Coop Arena och andas in ishallsluften <3 Sedan blev det ju inte sämre att jag fick titta på matchen med min älskade lillebror och pappa som jag saknat hur mycket som helst!




LULEÅ!

Sen igår anslöt även mina två andra Luleå-brudar (fastän Ida faktiskt bor i Sthlm så räknas hon som Luleåtjej sådetså). Jag, Ellen och Caroline spenderade nästan hela gårdagen i Kista på gallerian där, å sen när Ida och Josse landade på arlanda begav vi oss hemåt. Idus åkte hem till söder en sväng innan och kom till berga och Josse fångade vi upp på Mörby station ;)

Väl framme i berga handlade vi lite gott kvällsfika på ICA sedan prommade vi hem till läggan.. Där var det återigen filmmys som stod på agendan - Inception denna gång. Fantastisk bra, stressande, tankekrävande och välgjord film - se den!

Tycker att det är såå himla kul att ha mina fina vänner på besök och superroligt att träffa Caroline igen också... hoppas att det går bra för henne på amerikanska ambassaden idag där hon ska försöka fixa visum för att kunna åka och plugga i Das Amerikat :) Håller tummarna!

Nu har vi käkat lite brunch här i lägenheten och ska snart bege oss in mot city där vi ska spendera dagen, möta upp Caroline och ha det trevligt. Innan vi sedan åker ut till Arlanda och flyget hem till Luleå. Ska spendera höstlovet i Luleå eftersom jag redan bokat resan tidigare då jag trodde att jag skulle ha campusvecka nu. Men eftersom jag hoppas ssk så blir det en ren nöjesresa där jag får ha qualitytime med familj och vänner! :D

Å vem vet, kanske jag ställer till med ett försenat litet 20årskalas.. ;) Lovar inget dock! hihi




Finbesök! <3

Sitter här vid barbordet i våran lägenhet och kollar lite boenden i Umeå, går helt okej faktiskt. Hoppas på en 52 kvadratare för 4000 i månaden ca 3,3 km från Universitetet. Men man vågar ABSOLUT inte hoppas på för mycket! :) Tjejerna sover i sovrummet, ska snart börja laga lite gröt ;)

I förrgår kom alltså Ellen och Caroline (Jimmies syster) hit. Hihi lite kul när vi insåg att de skulle landa samtidigt och att de kunde åka tillsammans hit till Åkersberga med de visste ju inte hur varandra såg ut eller nått.

Jenny till Ellen -"Leta efter en blond tjej som pratar i telefon".

Samtidigt Jimmie till Caroline -"Leta efter en brunett som pratar i telefon".

Caroline går fram till en av alla människor vid bagagebandet på arlanda -"Euhhmm.. är det ju som är Ellen?.."

Ellen -"Jaa,, är det du som är Caroline?"

Caroline -"Ja..!"

Hahah värsta blinddaten ;) Men det gick bra iaf och de tog sig hit till Åkersberga efter lite virr på järva krog :P När de sedan kommit tillrätta kilade vi ner på centrum och åt kinamat.. mmm! Å sen blev det film i form av chickflick no 1 The Last Song (aka. bögfilm uttalat av Jimmie) :) Den var lite b-ig med det i kombination av fanastiskt sällskap, mysfaktor 100 och så lite rödvin så var allt som allt suuupermys :)

RSS 2.0