Till Ellen!

Ellen: Köpte mig en fin orkidé precis som vi sa och nu pryder den mitt annars så tomma köksfönster! hihi ;D


Sakta men säkert..

..börjar saker och ting komma på plats. Såhär ser "datorhörnan" ut för tillfället:)



Sedan hade hyresgästen innan oss lagt in trall(?!) i badrummet. Kan säga att Jimmie gjorde ett hästjobb med att ta bort trallen och skura upp golvet, efter 2h i klorinångor undrar man ju om stackars karln har nå hjärnceller kvar.. La iaf ut den där det passar bättre - på balkongen - sen fanns det gammal trall redan till halva balkongen som vi skurat upp och lagt ut (på den korta delen bakom dörren). Resultatet blev rätt bra (mkt bättre än skitig betong!) eller vad tycks?? Observera även nygrillen från Jula för 49 kr, och torkstället från Classe - ett måste när man har egen tvättmaskin!! Såå skönt :) (tänk bort lådorna som ska kastas)



'

Framme!

Pjuhh! Dessa två dagar har varit sjukt intensiva. Grovstädning, inflytt av alla grejer, speed-shopping på IKEA, soffhämtning i Järfälla (vilket äventyr! omg..), mathandling och mycket mycket mer. Som tur är har Jimmies föräldrar hjälpt oss hela helgen och utan dem hade vi nog aldrig hunnit så pass mkt som vi faktiskt har - tack!!

Börjar så smått komma i ordning i lägenheten iaf även om det är mycket kvar. Imorn är det iaf skolstart över internet och jobbintervju här i Åkersberga :)

Bilder säger ju mer än ord så lägger upp lite pics att glo på!



7 h 30 min...

Jeupp, 7 h och 30, eller 28 minuter rättare sagt, till tåget går. Springer omkring och packar lite sådär med ändå har jag inte koll på nånting, resväskan vidöppen, locket går knappt att få igen och jag har ingen aaning om hur jag ska få med mig skiten! :P Men det löser sig nog - det gör det alltid !

Tänkte bara lägga upp lite bilder på min nya receptbok, har samlat de bästa recepten i både mat och bakväg som kunde hittas här hemma. Sen att den är pimpad i rosa á la Jennystyle är ju helt klart en bonus! ;D






Imorgon smäller det!

Tjeeeena..

Styr nu upp en blogg efter önskemål från nära och kära. Bloggen är till för att släkt och vänner (och alla andra som är intresserade såklart!) ska kunna se vad vi pysslar med nere i El Stockholmo, till vilket vi alltså flyttar IMORN! :O ..Hur lägenheten sakta men säkert kommer iordning - och förhoppningsvis vi med den :P Jag säger vi, eftersom jag har med mig min fantastiska pojkvän!

Har nog fortfarande inte fattat att jag faktiskt ska flytta hemifrån - bort från Luleå å bort från Norrbotten. Bort från mamma, pappa å brorsorna. Bort från fotbollen och bort från kompisarna. Lite vemodigt såklart men mest spännande och förväntansfullt. Så länge som jag velat bort och få göra något annat, få lite omväxling - samla lite vuxenpoäng ;)

Så imorgon kl 19.57 börjar alltså "det nya livet" - som norrländsk nollåtta i den stora stora huvudstaden! Wish me luck ;D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0