Det är glöggen!

Har även något spännande att berätta. Jimmie har kommit på en lite udda idé om att göra hemmagjord glögg innehållandes, svagdricka, jäst, SOCKER (4kg!), nejlikor, kanel, ingefära, pomeranskal, kardemumma å potatis :P Så igår var vi på ICA och inhandlade diverse varor. Inte det lättaste att kånka hem 1,5 back med svagdricka i glasflaskor. Men tack vare mina fantastiska cyckelkorgar, en pakethållare och lite spännremmar gick det förvånansvärt enkelt.

Sedan när vi kom hem blandade vi ihop allt i en stor hink som nu står under diskbänken där diskmaskinen egentligen ska stå. Har redan börjat dofta jättegott i lägenheten, typ en blandning av bullar och julafton ;P Ska bli riktigt riktigt spännande att smaka på "glöggen" om 5 veckor då det är klar :)

På tal om jul! Jag och Jimmie blev idag bjudna på julbord i Knivsta den 10e december genom hans jobb! Ska bli sååå mysigt :D Wiiieeehh snart är det jul och snart får man börja spela julmusik! <3 längta, längta, längta..




Kommentarer
Postat av: Moster M

Ojdå blir säkert gott. Men vem tusan ska dricka all den där glöggen. Ni vet väl att glöggkoppar är små?? =) Skojar!!! Ni får väl ha massa glöggpartyn ända framtill påska. Hoppas det smakar! =)

2010-10-28 @ 23:09:46
Postat av: Jenny

Hahaha! Ja jag vet, ca 15 liter är det :P men det var något som de kom på på hans jobb, så det är inte bara vi som ska ha den utan det mesta lär nog hamna där ;)

2010-10-29 @ 10:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0