miCoach

Måste bara berätta om mina 2 nya fantastiska appar! Jag har nu kirrat två träningsappar som ska hjälpa mig att komma ifrom nu under fotbollsuppehållet :) Skönt med uppehåll så att man kan fokusera på annat här i livet än fotboll! Den ena är iaf Adidas miCoach som är en runningapp som tillsammans med GPS kan ta reda på hastighet, tid och rutt man springer/går. Det är gratis och man får ett eget konto på adidas.com/micoach. Den sidan synkroniserar man sedan med sin iphone och man kan välja en mägd olika träningsprogram som passar just ens egna träningsbehov!

Det finns olika röster som guidar en genom träningen, t.ex. David Villa, Jennifer Ennings och Derrick Rose. Under träningspasset hålls man uppdaterad och tid, hastighet, kcal-förbrända och sträcka m.m. Detta sammanställs sedan och synkroniseras med hemsidan. Då kan man antingen se summeringen via ihponen eller via datorn. Hur bra som helst!!

Den andra appen är en styrketräningsapp där man fokuserar på träning med den egna kroppen. Det finns 12 olika program och alla dessa går att variera i 30 nivåer :) Perfekt att kombinera med ett cardiopass genom miCoach !

Vem behöver en PT när man har iphone ! FANTASTISKT :)







Kommentarer
Postat av: Bia

Heheheh, häftigt ;D

2010-10-29 @ 17:29:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0