VIIINST! =)

Skön avslutning på säsongen (som inte blev så lång för min del här nere.. ) med vinst på Grimsta mot Brommapojkarna (fast tjejerna ;))! 4-0 blev det tillslut och vi var grymma! Vädret var/är helt underbart med strålande sol och ca 10 grader och inte nog med det Idus var och kollade på matchen, fantastiskt kul det! Avslutade med lite tårta som coach Ronnie kirrat och otroligt goda muffins made by Lina ;)

Gårdagen då - mötte upp Ellen på centralen vid 10tiden och vi for vidare mot medborgarplatsen. Där dök Ida upp och vi begav oss till Stockholms hemligaste krog (enligt dem själv då). Efter att ha följt lite skyltar hit och dit, genat över en bakgård och hoppat över ett staket kom vi fram till lunchstället - en mysig restaurang med lite gammaldags inredning sådär som erbjöd bl.a. citronmarinerad lax, lax och räkpaj m. skogschampinjoner, lammfärsbiffar, m.m. Blev paj för mig och Ida och Eller körde på laxen. Helt fantastisk gott var det och inte särskilt dyrt alls. Ingick gjorde salladsbuffé, bröd och kaffe :) Helt klart värt det!

Sen var det hur kul som helst att få träffa Ida och Ellen - tack för en awesome lunch brudar <3

Nu blir det att vila lite och sen laga mat, jobbar natt inatt så måste ladda för att servera bakismat till alla hemåtgående kroggångare ;)

Ciao!


(inte grimsta IP och inte från idag!) Men love the weather ändå :D

Kommentarer
Postat av: Moster M

Var försiktig när du är ute om natten...där i storstan!!!

2010-10-02 @ 17:43:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0